Leva i en mardröm

I onsdags natt fick jag missfall, fostret hamnade i toa stolen men det var oxå det enda som kom ut så det var att ringa barnmorskan som sa jag skulle till gyn och där var jag i stort sett hela dagen igår. Blev sövd o skrapad igårkväll och idag har jag lite ont inte så farligt det som gör så jävla ont e att ha mist vårt barn, det e en smärta som e svår att hantera men livet går ju vidare men just nu e det mycket tufft o jag bryter ihop hela tiden


Fy fan

Idag har det varit en hemsk dag. Har kräkt en massa och har skitont i huvudet. Fryser så jag skakar men tror ni jag har stannat hemma från jobb? Nejdå envis som en åsna e jag men denna dagen har varit fruktansvärd. Såna dagar som denna hatar jag att vara gravid. Men får tänka att jag får nåt fint av det även om det e svårt :( min stackas sambo får ta mycket av mitt dåliga humör. De på jobbet e förstående att jag mår kasst nu. Tack o lov för min sambo o mina kollegor :)
Sambon sa att jag ojat mig i sömnen o gnällt inte konstigt haft huvudvärk hela natten o ont i hela vänstra armen. Blä hoppas verkligen att jag mår bättre efter v14 annars blir jag knäckt


V12

Nu e jag i v12 o magen växer o illamåendet trappas ner. Har inte kräkt igår o idag :) e så in i bomben trött så jag älskar att sova. Fast denna veckan har det inte blivit nån sovmorgon. Idag ska jag iväg o fika med mammaligan hehe kallar mina vänner det för alla har de barn.
Skrev in mig hos barnmorskan i måndags o tog en jädra massa prover och cellprov. Gjorde sån glukosbelastning oxå isch o fy vad äckligt det var.
Nu ska jag rusa


RSS 2.0