Härliga fredag

Idag var vi iväg o lunchade med vänner sen umgicks vi med dem lite hemma hos dem, gullade med deras son lite. Nu när vi kom hem avfrostade vi frysen och nu sitter jag o gosar med zorro i soffan medan älsklingen sitter vid datan.
Här e så himla mysigt sen vi möblerade om igår :) saknar alvin lite men e övertygad om att han har det bra :) nu väntar jag på att idol börjar :)


Nya grejor

Idag har jag sålt alvin så vi åkte iväg o köpte ett nytt databord som daniel nu håller på att sätta ihop. Sen ska jag möblera om här :)


Snart godnatt

God kväll
Idag har jag varit med jessica på ikea. Köpte lite burkar
En tjej ringde om alvin så imorgon kommer hon o hämtar honom :( men men det blir bäst så.
Älsklingen har redan lagt sig snart tid att göra honom sällskap :)


Allt o inget

Har Fått tummarna loss o satt in alvin på blocket idag. Det smärtar men jag måste inse att jag inte e rätt ägare för honom.
Idag e jag lite krasslig täppt o trött men ska ändå försöka städa undan lite idag. Blev sent igår var iväg o månadshandlade efter jobbet så jag lät bara all disk stå.


Välkommen

Hej innan hette min blogg Lifeisabitch o jag bloggade på Lifeisabitch.bloggagratis.se
Jag heter Jenny och bor i en liten by i skåne med min underbara sambo sedan typ 3 veckor o de tre katterna puma,zorro o zigge. Jag har även en skäggagam som heter Alvin. Jag e 27 år gammal. Mitt liv är stundtals crazy och jag försöker leva livet till max :) hoppas ni vill följa min blogg


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0