Hemligheten ska avslöjas

Japp nu ska jag säga vad jag haft hemligt nu en tid. Jag är gravid i v 10. Imorgon går jag in i v11. Denna graviditet har inte varit lätt än så länge med massa kräkningar, ständigt illamående dygnet runt o blödningar i ca 3 veckor. Har kollat upp barnet och det mådde bra nu ska bara jag börja må bra oxå. Måste erkänna att när folk säger grattis till mig har jag svårt att låta så där glad. Jag e glad för att jag e gravid men jag e trött på att må så här. Nu dessa dagarna e det extra jobbigt för jag har fått feber o det gör att jag e helt pall död .


Hemlighetsfull?

Jag vet att jag e dålig på att blogga ska skärpa mig. Kommer snart att berätta varför jag inte mår bra. Håll ut hehe. Idag jobbar jag o än så länge e det väldigt lugnt här.men det kan vända på en sekund. I fredags var vi hos Daniels föräldrar o åt anka. Igår kväll jobbade jag o fick bytat däck på bilen. Idag efter jobbet ska vi hem till mina föräldrar o fira farsdag sen e det snart en ny vecka igen. Denna helgen har gått ultra snabbt


Längesen

Jag bloggade. Livet vandrar på och vissa dagar mår jag bra o vissa mår jag uselt. Igår mådde jag så bra men idag e det samma visa igen.


RSS 2.0